Grannhinken

Denna tjänst är för dig som bor i Nacka men utanför Bunteriets nuvarande leveransområde (Tollare/Lännersta/Björknäs). Grannhinken går ut på att du gör en beställning tillsammans med dina grannar som levereras hem till en av era adresser. Så här går du tillväga.

1. Du snackar ihop dig med ett gäng blomsugna grannar (minst 4st för en leverans) och skickar ett mail till hej@bunteriet.se att ni vill beställa en grannhink och vilken adress den ska levereras till exempelvis Nackavägen 1.

2. Alla grannar som vill ha blommor klickar hem en veckans bunt senast onsdag och skriver en ordernotering i varukorgen "Grannhinken Nackavägen 1"

3. Kommande fredag levereras en hink med era buntar till angiven adress och det är fritt fram för alla grannar att komma och hämta sina blommor där. 

Ett tips för er som brukar beställa en grannhink är att skapa en gemensam Whatsup- eller messenger tråd där stämmer av vilka som vill vara med på kommande beställningar och att ni turas om att ha ansvaret och vara den som tar emot blommorna. 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring denna tjänst.