Om oss

 

 BUNTERIET drivs av mig, Charlotte Thorén, som drömmer om att på ålderns höst ha en egen snittblomsodling och en liten hälsoträdgård dit människor kan komma för lugn och återhämtning.  Att ägna mig åt växter har alltid adderat till mitt eget välmående och det var därför jag nyligen bestämde mig för att byta ut dator  och kontor mot sekatör och blomsterprakt.

Min tanke med Bunteriet är att leverera blommor på ett väldigt enkelt sätt och på det sätt som jag själv föredrar, nämligen obundna. Jag älskar att handla några buntar blommor på torget och sen gå hem och låta helgkänslan innfinna sig medan jag arrangerar en bukett så som jag själv vill ha den. När jag flyttade från stan fanns inte längre den möjligheten och idén om Bunteriet växte fram.

Jag levererar nu buntar med 2-5 sorters utvalda snittblommor varje vecka där jag bor i Tollare, Nacka med omnejd. Oftast är det jag själv som levererar med hjälp av min lådcykel. Jag jobbar på att utöka mitt leveransområde framåt och min ambition är att kunna erbjuda mina kunder ett attraktivt sortiment av blommor och växter.

Förutom mina veckoleveranser tar jag uppdrag som blomsterdesigner för fest, styling och event samt specialbeställda buketter.

Varmt välkommen hit! 

 -Charlotte