Köp- och leveransvilkor

Produktbeskrivning

Bunteriet levererar snittblommor, buketter och övriga blomsterprodukter med hemleverans i Tollare, Björknäs och Lännersta i Nacka.  Du kan välja att prenumerera på våra blombuntar eller köpa en bunt eller övriga produkter när det passar dig. Bunteriet gör även blomsterarrangemang till fest och event samt hjälper till med styling med blommor och växter. På alla produkter och tjänster ingår moms med 25% om inget annat anges.

Integritetspolicy

Bunteriet är personuppgiftsansvarig och behandlar användarens personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs vår integritetspolicy för mer information om vilken data vi sparar.

Betalning

Bunteriet använder sig av säker betalning via kort, Paypal och Klarna via vår webbutik. Det går också att köpa våra veckoleveranser direkt till Bunteriets Swish konto. När du startar en prenumeration dras betalningen löpande på måndagar innan din kommande fredagsleverans. 

Leverans

För tillfället levererar Bunteriet endast lokalt i Tollare, Björknäs och Lännersta i Nacka. Priserna inkluderar hemleverans som sker på fredagar mellan kl 12-18. För andra leveransalternativ (upphämtning i Tollare/Ektorp eller hemleverans en annan dag, kontakta oss innan du lägger din beställning)

Du som kund ansvarar för att vi har rätt uppgifter (adress, portkod osv) för att kunna leverera din beställning. Om ingen är hemma vid leverans lämnas blommorna utanför dörren om möjligt. Om leverans inte kan ske, exempelvis pga inget svar i portteleffonen, fel adress eller liknande så tar vi tillbaka blommorna utan återbetalning och du kan istället hämta upp blommorna på överrenskommen tid och plats, buketten byts ej ut.

Ansvaret för blommorna övergår till kunden efter att vi levererat dem, oavsett om de lämnats utanför dörren eller tagits emot personligen.

Vissa produkter (ej blommor) kan skickas med PostNord över hela Sverige, detta anges i produktbeskrivningen.

Prenumeration

Våra prenumerationer är flexibla med det menar vi att du själv kan välja intervall, du kan smidigt hoppa över en kommande leverans och du säga upp din prenumeration utan bindningstid. Betalningen sker automatiskt från ditt valda betalningsmedel på måndagar samma vecka som dina blommor levereras och innan dess kan du kostnadsfritt hoppa över en kommande leverans om du till exempel inte ska vara hemma. Du kan även välja att skicka buketten som ett blombud till någon annan inom vårt leveransområde utan någon extra kostnad. För att säga upp din prenumeration mailar du hej@bunteriet.se senast 7 dagar innan nästkommande blomleverans så hjälper vi dig att avsluta dina löpande leveranser.

Obs! Vår "brytdag" är måndagar, då även alla löpande betalningar genomförs, startar du din prenumeration exempelvis en tisdag så kommer det dröja till fredagen nästkommande vecka innan du får din första leverans. 

Ångerrätt & Reklamation

Blommor är en färskvara och tyvärr finns det ingen möjlighet att skicka tillbaka blommor om du ångrar ditt köp då distansköpslagen inte gäller varor som snabbt kan försämras. 

För oss är det  en självklarhet att du ska känna dig nöjd med din produkt. Om blommorna inte motsvarar dina förväntningar ber vi dig därför att kontakta oss med en motivering och en bild på dina blommor senast 24 timmar efter leverans så återkopplar vi til dig snarast möjligt för att hitta en lösning. 

För övriga produkter på vår hemsida  har du som kund en lagstiftad 14 dagars ånggerrätt som gäller från det att du taget emot den vara som du har beställt. Du står för eventuell returfrakt.

Har du gjort en beställning som du ångrar direkt kan du givetvis kontakta oss för makulering av ordern.

Ändring av Allmänna Villkor 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss på hej@bunteriet.se om du har frågor om ovan.